De Goei.j Ka.mer

De Goei.j Ka.mer is in 2007 gestart. De Bond voor Senioren heeft als doelstelling De Goei.j Ka.mer een sociaal, maatschappelijke, educatieve- en welzijnsfunctie te geven. De Goei.j Ka.mer fungeert volgens derden als dorpshuis in de Breedeweg.

 

De Bond voor Senioren gebruikt de huiskamer als verenigingsruimte voor kleinschalige activiteiten. De grotere activiteiten worden elders gehouden. Het is moeilijk de activiteiten onder te brengen in het verenigingsgebouw De Sleutel in Breedeweg. Hoewel de bond een van de hoofdhuurders is lukt het niet altijd om de activiteiten onder te brengen in De Sleutel.

Voor senioren, doorgaans leden is het onder specifieke omstandigheden mogelijk om in De Goei.j Ka.mer besloten activiteiten of een feestje te geven. Meestal heeft men in eigen huis geen ruimte en niet de mogelijkheid de reguliere horeca in te schakelen. Daarbij wordt een met bovengrens van vijftig personen gerekend. men kan contact opnemen met het bestuur.

Zie verder de agenda van De Goei.j Ka.mer.

 

Tijdens de openingsuren kan in De Goei.j Ka.mer de krant gelezen worden, een kaartje worden gelegd en / of een kopje koffie gedronken worden. Ook is in De Goei.j Ka.mer een biljart aanwezig. Het biljart wordt in competitieverband gebruikt maar is ook voor anderen beschikbaar.

 

Andere activiteiten in De Goei.j Ka.mer zijn computer- en tabletgebruiksondersteuning, handwerken, kaarten, sjoelen en jeu-de-boules. Ook hiervoor verwijzen wij naar het activiteitenschema onder Agenda.

 

In De Goei.j Ka.mer is een prikpost aanwezig voor de trombosedienst.

 

De openingstijden (open inloop) van De Goei.j Ka.mer zijn (zie een volledig schema onder Agenda):

Maandag:                                         10.00 - 22.00 uur
Dinsdag t/m donderdag:               10.00 - 22.00 uur

Vrijdag:                                             10.00 - 22.00 uur

Zondag:                                            11.00 – 13.30 uur         

(verder op afspraak)

 

De Goei.j Ka.mer

Sint Antoniusweg 8c

Breedeweg

024-8486012 0617421434