De Goei.j Ka.mer

De Goei.j Ka.mer is in 2007 opgericht en maakt deel uit van het wooncomplex Antoniushof. De Gemeente heeft De Goei.j Ka.mer in gebruik gegeven aan de Bond voor Senioren Breedeweg met toestemming van de eigenaar Oosterpoort. De Bond voor Senioren heeft als doelstelling De Goei.j Ka.mer een sociaal, maatschappelijke, educatieve-  en welzijnsfunctie te geven. Er is een speciale band met  buren als de basisschool Breedeweg, de bewoners van de Antoniushof en de biljartvereniging. Daarnaast zijn onze leden van de Bond voor Senioren en alle andere senioren, of niet-senioren, uit de Breedeweg en Berg en Dal van harte welkom.

 

De Bond voor Senioren gebruikt de huiskamer als verenigingsruimte voor kleinschalige activiteiten. De grotere activiteiten worden gehouden in een passende ruimte binnen de gemeente Berg en dal.

Voor de hiervoor genoemde groeperingen is het onder specifieke omstandigheden mogelijk om De Goei.j Ka.mer te gebruiken voor verjaardagen en kleine besloten feestjes (van maximaal 50 personen) waarvoor zij in eigen huis (veelal een seniorenwoning) zelf geen plaats hebben. Het gaat dus expliciet om feestjes van de senioren zelf en niet om bijvoorbeeld communiefeestjes van de kleinkinderen.

 

De Goei.j Ka.mer vraagt hiervoor een kleine vergoeding van momenteel € 40,= per keer, dit om de energie- en onderhoudskosten alsmede de schoonmaakkosten te dekken. Daarnaast dienen hierbij de gebruikte consumpties (tegen schappelijke tarieven) afgerekend te worden. Indien u gebruik wilt maken van De Goei.j Ka.mer, meer wilt weten of wilt nagaan op welke data deze nog beschikbaar is kunt u tijdens de openingsuren bellen naar het telefoonnummer 024-8486012 of naar Wim Janssen 06-17421434

De Bond voor Senioren gebruikt De Goei.j Ka.mer voor haar wekelijkse activiteiten zoals het koersbal / sjoelen en de repetities van haar zangkoor alsmede de maandelijkse bingo. Voor de datums verwijzen wij naar het activiteitenschema onder Agenda.

 

Tijdens de openingsuren kan in De Goei.j Ka.mer de krant gelezen worden, een kaartje worden gelegd en / of een kopje koffie gedronken worden. Ook is in De Goei.j Ka.mer een biljart aanwezig. Het biljart wordt in competitieverband gebruikt maar is ook voor anderen beschikbaar.

 

Andere activiteiten in De Goei.j Ka.mer zijn computer- en tabletgebruiksondersteuning, handwerken, kaarten, sjoelen en jeu-de-boules. Ook hiervoor verwijzen wij naar het activiteitenschema onder Agenda.

 

In De Goei.j Ka.mer is een prikpost aanwezig voor de trombosedienst en voor de huisartsen.

 

De openingstijden (open inloop) van De Goei.j Ka.mer zijn (zie een volledig schema onder Agenda):

Maandag:                                         10.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m donderdag:               13.30 – 17.00 uur

Vrijdag:                                             19.00 – 23.00 uur

Zondag:                                            11.00 – 13.30 uur

 

De Goei.j Ka.mer

Sint Antoniusweg 8c

Breedeweg

024-8486012

 

Overige openingstijden en activiteiten zijn, na overleg, mogelijk.