Biljarten

Biljarten in de Goei.j Ka.mer

In de Goei.j Ka.mer staat een prachtig biljart. Tijdens de openingsuren en inloop (zie onder Agenda) kunnen de bezoekers  hierop biljarten. Ook kan er in clubverband gebiljart worden. In de Goei.j Ka.mer zijn twee biljartclubs actief.

 

 

Biljartclub in de Goei.j Ka.mer 

Een groep biljarters van de Goei.j Ka.mer  zelf, die een onderlinge competitie spelen. Dat is onze biljartclub. Iedereen speelt één keer per week tegen een clubgenoot en de speelavonden hiervan zijn op de dinsdag- en de vrijdagavonden.  Bij deze groep  is plaats voor maximaal zestien leden en ook hier zijn nog enkele plaatsen vrij voor nieuwe clubleden. Daarnaast kunnen we een tweede of nog meer groepen vormen met een eigen avond en een eigen competitie. Informatie bij Ton Vos 06 38700893.

 

Nog nooit gebiljart?

Heb je nog nooit (of weinig) gebiljart en je wilt eens kijken of dit iets is voor jou, dan kun je in de Goei.j Ka.mer  terecht. Leden van de biljartclub willen je graag helpen om je de eerste stapjes op het groene laken bij te brengen. Wil je je aanmelden voor zo’n eerste kennismaking met het spel, kom dan eens kijken op een van de genoemde avonden of neem contact op met Ton Vos tel. 06-38700893 om een afspraak te maken voor een eerste kennismaking met deze mooie sport.

 

Daarnaast zijn er individuele of groepen biljarters die op afspraak op een vast tijdstip spelen.

Voor meer informatie: Wilm Janssen 0617421434