Biljarten

Biljarten in de Goei.j Ka.mer

In de Goei.j Ka.mer  staat een prachtig biljart. Tijdens de openingsuren en inloop (zie onder Agenda) kunnen de bezoekers  hierop biljarten.  Ook kan er in clubverband gebiljart worden. In de Goei.j Ka.mer zijn twee biljartclubs actief.

 

Biljartvereniging Breedeweg

De eerste club speelt in verenigingsverband op de woensdagavond onder de naam “Biljartvereniging Breedeweg”.  Deze vereniging speelt competitie bij de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond in het district Nijmegen. Een keer per week treden deze spelers aan tegen een team uit de regio, de ene week thuis en de andere week uit. Onze eigen speelavonden zijn op woensdagavond, en de uitwedstrijden kunnen ook op andere doordeweekse avonden zijn. Het is een kleine maar gezellige vereniging die nog plaats heeft voor drie tot vier nieuwe leden. Houd je van biljarten in competitieverband en wil je strijden voor de overwinning  neem dan eens contact op met Ton Vos tel. 06-38700893 deze wil je graag voorzien van alle informatie.

 

Biljartclub de Goei.j Ka.mer 

De tweede club is een groep biljarters van de Goei.j Ka.mer  zelf, die een onderlinge competitie spelen.  Iedereen speelt één keer per week tegen een clubgenoot en de speelavonden hiervan zijn op de dinsdag- en de vrijdagavonden.  Bij deze groep  is plaats voor maximaal zestien leden en ook hier zijn nog enkele plaatsen vrij voor nieuwe clubleden. Bij deze club staat ook gezelligheid en sportiviteit in het vaandel.  Heb je interesse, ook hiervoor kun je contact opnemen met Ton Vos.

 

Nog nooit gebiljart?

Heb je nog nooit (of weinig) gebiljart en je wilt eens kijken of dit iets is voor jou, dan kun je in de Goei.j Ka.mer  terecht. Leden van de biljartclub willen je graag helpen om je de eerste stapjes op het groene laken bij te brengen. Wil je je aanmelden voor zo’n eerste kennismaking met het spel, kom dan eens kijken op een van de genoemde avonden of neem contact op met Ton Vos tel. 06-38700893 om een afspraak te maken voor een eerste kennismaking met deze mooie sport.