Nieuwsbrief  febr - mrt 2021

Beste leden,

 

Wij hopen dat u ondanks de coronaperikelen de feestdagen toch nog gezellig bent doorgekomen.

Helaas zijn na de laatste nieuwsbrief er weer dierbare leden aan corona overleden. Tijdens de jaarvergadering worden altijd de overledenen genoemd. Omdat  wij vorig jaar geen jaarvergadering hebben gehad is dat een behoorlijk lange lijst geworden. Tijdens de jaarvergadering zullen wij daarbij  stilstaan en de overledenen herdenken.

 

Bij het schrijven van de vorige nieuwsbrief waren wij nog niet op de hoogte van de “lockdown” die op komst was. Pas toen de nieuwsbrieven samen met de cadeaubonnen al in de enveloppen waren gestopt om bij de kerstpakketten te voegen werd dit duidelijk. 

In de vorige nieuwsbrief gingen wij er nog van uit dat de jaarvergadering waarschijnlijk in maart van dit jaar door zou kunnen gaan. Helaas was dat ijdele hoop. Het ziet er nu naar uit dat tegen die tijd nog niet iedereen (volledig) is gevaccineerd. Ook denken wij dat het geen goed idee is (ook al zou iedereen tegen die tijd geprikt zijn), om meteen in mei met zijn allen in een reisbus te stappen voor een dagtochtje. Waarschijnlijk krijgen we dan ook niet eens de bus vol omdat nog een groot aantal leden het toch nog een beetje griezelig vinden om op elkaar te kruipen in zo’n bus. In plaats van de dagtocht hebben wij nu de jaarvergadering eind mei gepland. Hopelijk kan de vergadering in mei wel doorgang vinden en kunnen dan hopelijk ook de vaste activiteiten weer gepland worden.  De agenda van de jaarvergadering kunt u lezen in de volgende nieuwsbrief  van apr 2021 – mei 2021.

 

Als tegen die tijd weer van alles mogelijk is willen ook andere verenigingen natuurlijk allerlei activiteiten plannen, vandaar dat wij dat nu al hebben gedaan om in mei niet achter het net te vissen. Als de coronasituatie het onverhoopt niet toe laat kunnen we altijd geplande activiteiten weer doorschuiven. Doordat wij doorgaan met het boeken en doorschuiven willen wij aangeven dat wij (vaak onzichtbaar) toch met onze bond bezig blijven en jullie allemaal van harte activiteiten en uitstapjes gunnen. Ook hebben wij erg te doen met de bedrijven waarmee wij zaken doen en waar nu geen cent binnen komt. Denk bijvoorbeeld aan De Mallemolen of aan Jan Croonen (ons vast busbedrijf) dat pas een nieuwe dubbeldekker had aangeschaft. Na enkele ritten staat die bus al een jaar stil………

 

 

Kennisgeving van de automatische incasso van de contributie 2021

De contributie wordt altijd rond de jaarvergadering in maart afgeschreven. De jaarvergadering is verschoven naar mei, maar wij willen u hierbij laten weten dat de contributie in de derde week van maart 2021 automatisch van uw bankrekening wordt afgeschreven. De contributie bedraagt onveranderd € 23,50.

 

Onderstaand staat de voorlopige agenda van 2021 vermeld.

Nog even volhouden met zijn allen, het einde van de corona is gelukkig in zicht!

 

Het bestuur

 

Agenda  (onder voorbehoud)

 2021

20 mei             Jaarvergadering aanvang 13.30 uur in de Mallemolen

26 juni             Dansmiddag aanvang 14.00 uur in de Mallemolen

25 sept            50-jarig jubileumviering  aanvang 13.30uur in de Mallemolen

16 dec             Kerstviering  aanvang 13.30 uur in de Mallemolen

 

De overige activiteiten voor 2021 dienen (i.v.m. corona) nog vastgesteld te worden