Nieuwsbrief  dec 2020 – jan 2021

 

Beste leden,

 

Hierbij ontvangen jullie de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Helaas hebben wij nog geen goed nieuws te melden. Omdat de besmettingen momenteel niet voldoende teruglopen, zijn er nog steeds coronamaatregelen van toepassing waaraan wij ons moeten houden. Ook bij onze bond zijn in de loop van het jaar diverse leden besmet geraakt met het coronavirus die als gevolg daarvan in het ziekenhuis hebben gelegen. Het is dus noodzaak dat wij allen uiterst voorzichtig moeten blijven zo lang er nog geen vaccin beschikbaar is. Zoals het er nu naar uit ziet zal in de eerste maanden van het nieuwe jaar een vaccin  beschikbaar komen.

 

Het bestuur gaat er vanuit dat (als alles mee zit) de eerste activiteit van onze bond waarschijnlijk de jaarvergadering zal worden op 18 maart 2021. De carnaval en de winterdagtocht zijn helaas niet haalbaar. Hopelijk wordt er tegen die tijd volop gevaccineerd, maar is het dan nog te vroeg om met zijn allen gezellig de polonaise te lopen of lekker knus in een bus te gaan zitten. Wij kunnen beter aan de late kant weer opstarten dan dit te vroeg te doen. Hier zal iedereen het hopelijk wel mee eens zijn. Zodra er weer activiteiten mogelijk zijn zullen wij onze leden per nieuwsbrief meteen informeren.

Vanwege het feit dat wij dit jaar bijna niets hebben kunnen organiseren hebben wij financieel gezien met plussen en minnen te maken. De Goei.j Ka.mer zit zwaar in de rode cijfers. Wij hebben wel de vaste lasten gehad maar geen inkomsten, omdat we gesloten zijn. Bij de overige activiteiten van de bond houden wij wel wat geld over, zodat wij in totaal toch nog in de plus zitten. Dat geld kunnen wij goed gebruiken voor ons 50-jarig jubileumfeest in september 2021. Daar gaan wij echt iets moois van maken, tegen die tijd zullen wij toch hopelijk af zijn van de corona-ellende???

 

Op 13 november ontvingen we de uitslag van de actie Rabo ClubSupport. Hierbij willen wij alle leden van de Rabobank bedanken, dat zij op ons gestemd hebben. Dit heeft ons het mooie bedrag van € 661,45 opgeleverd. Uiteraard zijn we daar erg blij mee. Dit bedrag is bestemd voor onze activiteiten of voor De Goei.j Ka.mer. Namens het bestuur hartelijk dank hiervoor.

 

Omdat wij zo weinig activiteiten hebben gehad dit jaar, heeft het bestuur besloten om wat meer uit te geven aan de kerstpresentjes. Dit jaar ontvangt u een kerstpakket met daarbij ook nog een cadeaubon voor de buurtwinkel. Wij ondersteunen hierbij bewust onze buurtwinkel die de enige supermarkt in de Breedeweg is. Het mes snijdt dus aan twee kanten. De buurtwinkel is in ieder geval heel erg blij met onze jaarlijkse steun.

Vanaf deze plaats willen wij vooral ook onze contactpersonen van harte bedanken voor het rondbrengen van deze kerstpakketten. Dat is toch een hele klus!

 

Het bestuur wenst alle leden en vrijwillig(st)ers heel veel sterkte toe bij de laatste lootjes van het coronavirus. Ook wensen wij degenen die besmet zijn geraakt met het virus, dat zij weer snel op zullen knappen en weer snel een beetje fit worden, want dat schijnt nogal een langdurige kwestie te zijn. De feestdagen zullen dit jaar helaas anders zijn dan normaal. Dat moeten wij maar op de koop toe nemen. Blijf voorzichtig, niemand wil toch bijna aan het eind van de rit alsnog ziek worden?? Maak er het beste van, en wij wensen jullie van harte toch nog gezellige feestdagen en een gelukkig maar vooral gezond nieuwjaar. Hopelijk tot snel.

 

Het bestuur

 

Agenda  (onder voorbehoud)

 

2021

18 maart         Jaarvergadering aanvang 13.30 uur in de Mallemolen

17 april            Dansmiddag aanvang 14.00 uur in de Mallemolen

26 juni             Seizoensluiting aanvang 14.00 uur in de Mallemolen

25 september 50-jarig jubileumviering in de Mallemolen

 

De overige activiteiten voor 2021 dienen (i.v.m. corona) nog vastgesteld te worden.

 

Fijne feestdagen en een gezond 2021

Bond voor Senioren Breedeweg